L'Handbol Sant Cugat seguirà a Lliga Catalana pels ascensos de La Roca i Gavà


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'un partit d'aquesta temporada de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat seguirà a Lliga Catalana un any més després dels ascensos del Balonmano La Roca i del Club Handbol Gavà a Primera Nacional. El conjunt santcugatenc va acabar quart per la cua i necessitava que un dels dos conjunts catalans aconseguís l'ascens per obtenir la permanència. Els de la Roca i els de Gavà han quedat primers dels seus respectius grups i han aconseguit l'ascens directe, fet que provoca que Handbol Sant Cugat i Sabadell segueixin un any més a la màxima categoria de l'handbol català.

Des del moment que va acabar la temporada, amb l'Handbol Sant Cugat en onzena posició, els vermell-i-negres sabien que la permanència ja no depenia d'ells. Els santcugatencs necessitaven que un dels dos equips catalans classificats per a la fase sector aconseguís ser el primer de grup per consumar l'ascens. Veient la dinàmica del Balonmano La Roca, que ha guanyat tots els partits de lliga i que havia descendit dues categories per problemes administratius, els del Vallès Oriental es mostraven com clars favorits. Els roquerols han demostrat la seva superioritat guanyant els tres partits per més de deu gols. A més, l'altre equip català, el Club Handbol Gavà també ha aconseguit l'ascens després de guanyar dos dels tres partits i quedar primer per millor average que l'Huarte.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca que estaven molt confiats en l'ascens del Balonmano La Roca, però que sempre queda el patiment de no dependre d'un mateix.

Davide Bonaccini

Una mica de patiment, però també teniem la confiança perquè el nivell del La Roca és molt superior a la resta dels equips de Lliga Catalana.




Dos caps de setmana després de la conclusió del campionat de Lliga Catalana es tanca una temporada per a l'Handbol Sant Cugat d'adaptació a la categoria i que l'any que ve haurà de ser de consolidació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.