La segona victòria a casa deixa l'Handbol Sant Cugat invicte a Lliga Catalana

L'Handbol Sant Cugat masculí guanya (30-27) davant el Sant Esteve de Palautordera en el tercer partit de Lliga Catalana. Els de Joan Sancho han obert la llauna, però els visitants han plantat cara fins als darrers instants de matx on els santcugatencs han aconseguit un avantatge de tres gols al marcador.

L'Handbol Sant Cugat ha sumat la seva tercera victòria consecutiva després d'un partit replet de nervis. Els santcugatencs no ho han tingut fàcil, i és que tot i haver marcat els dos primers gols del matx, els de Joan Sancho han hagut de lluitar fins a l'últim minut de partit per fer-se amb la victòria.

El Sant Esteve Palautordera ha tingut problemes per entrar en el partit, ja que la defensa santcugatenca i en especial les intervencions d'Eloi Gutiérrez han desconcertat el rival. Passat un quart d'hora les regnes del partit les ha dut el conjunt visitant amb el seu joc agressiu i han arribat a la mitja part amb un avantatge de dos gols (13-15).

A la represa el marcador ha seguit vivint un estira i arronsa i cap dels dos conjunts ha aconseguit una distància àmplia al lluminós. La tensió ha predominat durant la segona part i no s'ha dissolt fins que l'àrbitre ha xiulat el final del matx, on l'Handbol Sant Cugat n'ha sortit victoriós.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que els rivals dels santcugatencs es preparen de manera més intensa quan juguen contra ells.