L'Handbol Sant Cugat visita la complicada pista del Manyanet


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, a seguir manant / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat, a seguir manant / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat disputa el segon dels quatre partits que els enfrontarà als principals rivals de la categoria. Després de desfer-se la setmana passada del Granollers C, ara és el torn de l'Handbol Manyanet, un dels conjunts que pot lluitar amb els santcugatencs a la part alta de la classificació. Serà dissabte a dos quarts de nou del vespre quan els barcelonins posin a prova la dictadura dels de Joan Sancho a Lliga Catalana, competició que lideren invictes.

Quan Joan Sancho va planificar la temporada, va predir un calendari que, fins el moment, s'està acomplint amb certa exactitud. Els quatre primers partits exigirien un grau d'efectivitat i rodatge menor que els quatre següents. Sense desmereixer cap rival, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat sabia que seria des de la jornada 5 fins la 8 quan el seu equip posaria a prova el destí que persegueix, que no és altre que ser a la promoció d'ascens a Primera Nacional. Al primer assalt va tenir prou recursos per superar el Granollers C a casa, i ara és la complicada pista del Manyanet la que servirà per avaluar l'ambició d'aquest equip. Després vindran Pardinyes i Sant Joan Despí, però en primer lloc arriba un Manyanet que, si bé està duent a terme una trajectòria certament irregular, és molt complicat de vèncer com a local. Les preocupacions de Joan Sancho, però, no s'acaben aquí. Millorar la vessant defensiva de l'equip també és clau.

Joan Sancho

Crec que sobretot cal millorar en defensa, en atac tenim un percentatge per sobre de 30 gols però s'ha de millorar en defensa.


Pel que fa el capítol d'altes i baixes, Marc Jordán, una de les recents i prometedores incorporacions, segueix ressentit de la seva lesió i no podrà jugar. En canvi, Sancho recupera Oliver Bonaccini per provar de treure un bon resultat a la pista de l'Handbol Manyanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.