El sènior B i els vetrans de l'Handbol Sant Cugat lideren les seves lligues


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del sènior B / Font: HSC

Imatge d'un partit del sènior B / Font: HSC

Els equips de l'Handbol Sant Cugat passen per un excel·lent moment. A la bona marxa dels primers equips se suma la del sènior B i els veterans, que han tancant la primera part de les seves respectives lligues en primera posició. A més, el juvenil femení s'ha classificat com a segon de grup per a la segona fase de Primera Catalana.

El treball de les últimes temporades està donant els seus fruits. Alguns dels equips de l'Handbol Sant Cugat ocupen les primeres posicions a les seves lligues i tenen serioses aspiracions. Les juvenils d'Esteban Rodríguez, que han accedit a la segona fase de Primera Catalana com a segones de grup, obren aquest diumenge la segona part del campionat amb la visita a la pista de l'Associació Lleidetana.

El sènior B, un equip que aspira a pujar a Primera Catalana amb molts sèniors de primer any, va per bon camí. El conjunt dirigit per Joan Cinta ha tancat la primera volta invicte, en primera posició, amb 20 punts i tres d'avantatge respecte del segon. Els dos primers classificats obtindran l'ascens directe.

El tècnic del segon equip, Joan Cinta, veu factible l'ascens però reconeix que encara els queda el més dur.

Joan Cinta

Clar que tenim opcions. Tenim les màximes possibilitats de pujar. Ara tenim cinc finals que ens hem marcat com a objectiu.



Els veterans continuen una temporada més demostrant que estan a molt bon nivell i que volen lluitar pel títol. Després de la primera part del campionat, els santcugatencs lideren el grup C de la Lliga Màster amb nou punts. Els dos primers de cada grup més els dos millors tercer afrontaran els quarts de final el mes d'abril. El maig tindran lloc les semifinals i a principis de juny la final, que decidirà el campió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.