L'Handbol Sant Cugat estrena lideratge en solitari a la pista del cuer


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada a Sant Cugat / Font: HSC

Imatge del partit d'anada a Sant Cugat / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat estrena lideratge en solitari a la pista de l'Handbol la Garriga a la 22a jornada de Lliga Catalana aquest dissabte a les vuit del vespre. Els santcugatencs arriben pletòrics de moral a la pista del cuer, després d'haver guanyat el duel directe i la diferència de gols a l'Handbol Sant Joan Despí, depenent d'ells mateixos per ser campions de grup.

Resten cinc jornades i els santcugatencs tenen a les seves mans poder ser campions de Lliga Catalana i el que és més important, classificar-se per al play-off d'ascens. Davant tenen un Handbol la Garriga que està gairebé condemnat al descens de categoria, amb només sis punts.

Els de la Garriga només han guanyat tres partits en el que va de temporada i a l'anada ja van caure de manera contundent a Sant Cugat per un clar 40 a 31. Tot i la classificació del rival, el tècnic santcugatenc, Joan Sancho, creu que els partits a pista contrària sempre són complicats.

Joan Sancho

La classificació diu la situació que viu. Tenen un bon jugador i a camp contrari tots els partits són complicats.


El matx es disputa aquest dissabte al Poliesportiu Municipal de Can Noguera de la Garriga. Lluís Calvera continua de baixa i Gorka Herrero serà dubte fins l'últim moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.