L'Handbol Valldoreix es juga la permanència a partir d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge de l'Igualada-H Valldoreix / Font: H. Igualda

Imatge de l'Igualada-H Valldoreix / Font: H. Igualda

El conjunt masculí de l'Handbol Valldoreix disputa aquest diumenge davant l'Handbol Poblenou l'anada de l'eliminatòria per la permanència a Tercera Catalana Preferent. El matx es jugarà a la una del migdia al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El club ha fet una crida a l'afició perquè vagin vestits amb samarreta verda.

Tant Handbol Valldoreix com Handbol Poblenou han acabat la temporada quarts per la cua del grup A i B respectivament, per tant, i segons la normativa, salvats. Però la federació ha decidit establir una eliminatòria per aclarir posicions en cas d'ascensos i descensos compensats.

El conjunt valldoreixenc, dirigit per Ramon Salmurri, afrontarà aquesta única eliminatòria amb l'esperança de fer un pas important aquest cap de setmana. Salmurri considera que les emocions s'imposaran a les tàctiques.

Ramon Salmurri

Són dos equips joves, que no han viscut situacions com aquesta. Sera una qüestió de ritmes i emocions, però estem preparats.


La situació final de la lliga al grup A, el grup del Valldu, és ben curiosa. L'Handbol Valldoreix haurà de jugar la promoció per la permanència quan amb 22 punts se n'ha quedat a un de disputar la fase d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.