Èxit aclaparador de l'Hípica Collserola


  • Comparteix:

El Club Hípic Collserola de Sant Cugat ha aconseguit copar tots els llocs del podi a la final de la Lliga Catalana d'Equithlon. A més dels èxits individuals, el club santcugatenc s'ha coronat com a millor escola participant.

L'Hípica Collserola ha aconseguit un triomf rotund a la Lliga Catalana d'Equithlon, una activitat eqüestre multidisciplinar. Una modalitat concebuda perquè els genets que encara no tenen nivell suficient per participar en competicions de les disciplines de salt, doma i complert per a ponis es puguin iniciar en el món de la competició. Una modalitat que, pel que sembla, dominen a la perfecció els genets santcugatencs. El passat diumenge al Poni Club de Barcelona el club santcugatenc s'ha endut les tres primers places a totes les categories. Un èxit que, segons el Director de l'Hípica Enric Piguillem, és la recompensa a l'esforç diari de nens i pares.


Enric Piguillem

És un esforç del dia a dia dels nens que venen a entrenar. Estic molt content


A més dels títols individuals, el club santcugatenc s'ha coronat com a millor escola participant. Un doble èxit que es suma al que van aconseguir el passat mes d'octubre, quan es van proclamar campions de Catalunya de Carrussels per cinquena vegada consecutiva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.