L'elit europea de l'hoquei participarà en el Torneig Internacional del Junior FC


  • Comparteix:

Els equips més importants d'Europa seran presents en la 1a edició del Torneig Internacional d'hoquei sub 16 que organitza el Junior. El Bloemendaal holandès, que actualment és el un dels màxims referents de l'hoquei a Europa, participarà en un campionat que tindrà lloc del 28 al 30 de juny, coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat. L'entitat santcugatenca calcula que durant aquests dies el club acollirà al voltant de 1.500 persones. L'acte de presentació ha estat presidit pel màxim responsable del Junior FC, Miki Ranera, el director esportiu de la secció d'hoquei, Nico Wein, el president de la secció d'hoquei, Ignasi Orsola i l'alcadessa, Mercè Conesa.

El Junior FC vol que la seva escola d'hoquei continuï creixent i sigui un referent a nivell internacional. Mostra d'això és el primer torneig internacional sub 16 que organitza l'entitat santcugatenca. I és que el torneig acollirà els millors equips catalans, com ho són el Polo, l'Egara, l'Atlètic Terrassa i el Club Deportiu Terrassa, però també vindran a la cita quatre conjunts holandesos, on destaca el Bloemendaal, que a dia d'avui és un dels màxims referents a l'hoquei europeu. A més d'Holanda també hi haurà la representació d'un equip anglès i del Giner valencià, així com de la selecció catalana. El club preveu l'arribada de 1.500 persones entre jugadors i acompanyants. A més, alguns d'aquests jugadors s'allotjaran amb famílies del Junior. Un fet que remarca el president del Junior FC, Miki Ranera, així com la projecció internacional que atorga aquest esdeveniment al club.

Miki Ranera

Obrim les portes del nostre club i també de casa dels socis. El Junior sempre està obert a Sant Cugat, i ara també a molts clubs d'Europa.


L'alcaldessa, de la seva banda, ha remarcat la franja d'edat a la qual es dirigeix el torneig, fet que reforça el treball de l'esport amb els joves.

Mercè Conesa

És un torneig molt important, perquè està orientat als joves, i a més és un torneig internacional i situa Sant Cugat en el món de l'esport.


El torneig comptarà amb 50 voluntaris i enguany ja hi han hagut 40 equips que s'han interessat en l'esdeveniment. Per a l'edició de l'any que ve el Junior ja té la confirmació de 14 clubs. Destaquen entre aquests el Club de Campo o el Pozuelo madrilenys, així com diversos conjunts alemanys, que enguany no participaran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.