El Junior masculí juga un gran primer quart i suma la primera victòria del curs

El Junior masculí d'hoquei herba ha batut còmodament l'Atlético San Sebastián (5-2) a la segona jornada de la Divisió d'Honor masculina. Els de Jorge Dabanch han edificat la victòria en un gran primer quart i han administrat l'avantatge fins al xiulet final per sumar una victòria important davant d'un dels rivals directes a la classificació.

Els primers 15 minuts han decantat el matx. El Junior ha sortit decidit a pressionar l'Atlético San Sebastián i tancar-lo a la seva àrea. La tàctica ha donat els seus fruits i ha generat ocasions pels de Jorge Dabanch, que han sabut aprofitar-les. Nil Marí a boca de gol, Edu Garriga i Guillem Cañas en accions de penal corner i altre cop Marí en una acció d'oportunisme han posat el quatre a zero amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, el Junior ha fet una passa enrere i ha intentat administrar el resultat. Això ha permès a l'Atlético San Sebastián sortir de la seva àrea i acostar-se als dominis de Francesc Mata. La insistència basca ha acabat provocant un stroke que els visitants han pogut transformar i retallar distàncies, però la victòria dels de Jorge Dabanch ja no ha perillat. Un gol per banda ha tancat el marcador final al Lluís Serrahima.

L'entrenador blau-i-negre, Jorge Dabanch, assegurava al final del partit que el primer quart havia estat decisiu.

Jorge Dabanch

Hem jugat un gran primer quart, hem mogut bé la pilota i hem estat efectius. La resta del partit ha sigut un tràmit, però un tràmit que havíem de guanyar.

El Junior acaba la jornada en cinquena posició a la classificació. La setmana vinent, els blau-i-negres rebran el CD Terrassa a la tercera jornada de la Divisió d'Honor masculina.