El Junior femení no concreta i cau davant el Taburiente

El Junior femení paga la relaxació a la primera part i la manca de concreció a la segona i perd a casa (1-2) davant el Taburiente canari a la quarta jornada de Divisió d'Honor. Les de Juanma Mas no han mostrat la solidesa que havien exhibit fins ara i s'han vist sorpreses per dues jugades aïllades de les visitants. El gol d'Andrea Puig a les acaballes del matx no ha estat suficient per treure un punt.

El Junior femení ha sortit molt adormit a la gespa del Lluís Serrahima. Les de Juanma Mas, que tenien les baixes de Mariona Serrahima i la xilena Pancha Pizarro, no han aconseguit acostar-se a la porteria canària en tot el primer quart i, a més, s'han trobat amb el gol de Priscila Jardel. Veure's per sota al marcador no ha despertat les de Juanma Mas, que no aconseguien trencar la ferma defensa de les visitants. Amb el gol en contra, el Taburiente s'ha refermat encara més en el seu plantejament conservador.

A la represa, les blau-i-negres han anat prenent el control del partit, i a poc a poc han aconseguit tancar més les canàries a la seva àrea i limitar millor les seves sortides al contraatac. Malgrat no aconseguir concretar les oportunitats de les quals disposaven, especialment en accions de penal corner, les santcugatenques aconseguien transmetre sensació de perill. Però en l'única sortida a la contra del Taburiente, Paula Pérez ha anotat el 0 a 2 quan faltaven només vuit minuts pel final del partit. Andrea Puig ha retallat distàncies, però ja no hi ha hagut temps per a més.

L'entrenador del Junior femení, Juanma Mas assegura que, tot i les dues derrotes consecutives, l'equip està bé.

Juanma Mas

Evidentement en els dos partits hem estat molt a prop de puntuar tot i que teniem baixes importants. Però s'ha de seguir perquè no hi ha partits fàcils.

A la propera jornada, les blau-i-negres visiten el camp del San Pablo Valdeluz.