El PHC Sant Cugat torna amb un punt de la pista del CP Mieres

Després de vèncer a la primera jornada el Patí Hoquei ha empatat a fora / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (2-2) contra el Club Patín Mieres a la 2a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han desaprofitat un avantatge de dos gols i han vist com els asturians aconseguien l'empat, en un final amb desicions arbitrals molt discutides pel tècnic santcugatenc, Lluís Galbas.

Els santcugatencs han tingut la victòria a tocar durant bastants minuts, arribant a guanyar per dos gols. S'han avançat abans del descans amb un gol de Yepes, que segueix amb la seva ratxa després del hat trick de la setmana passada. En el segon temps ha continuat el domini dels vermell-i-negres, que han ampliat l'avantatge amb un altre gol de Pau.

Semblava que els punts marxaven a Sant Cugat, però els locals han aconseguit la remuntada amb dos gols abans del final, protestats pel tècnic santcugatenc Lluís Galbas, qui creu que les decisions arbitrals han afectat el resultat final. El mateix Galbas, però afirma que l'empat és bo jugant com a visitants.

Lluís Galbas

A camp contrari està bé puntuar i no hem de lamentar-nos. Quan es puntua és important i l'empat és positiu.

Els santcugatencs, que són tercers amb quatre punts, reben la setmana que ve el Lloret.