El Manlleu sotmet el Patí Hoquei Club Sant Cugat amb la seva contundent efectivitat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení pateix el potencial d'un dels equips més poderosos de l'Ok Lliga, el Manlleu, i cau de forma contundent (1-7) a la segona jornada de competició. Malgrat que les de Pep Mateo han sorprès avançant-se als cinc minuts, el vendaval ofensiu visitant ha capgirat el partit amb facilitat i ha fet impossible la reacció local. Fins a cinc jugadores manlleuenques han pogut marcar.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat sabia que era pràcticament una utopia sumar punts contra el Manlleu, però en els primers minuts ha plantat cara i fins i tot s'ha avançat mitjançant Judit Navarro. Les visitants tenien el control del joc i generaven més perill que l'equip de Pep Mateo, que provaven de sorprendre el Manlleu des de les transicions amb velocitat. Però només un minut després del gol de Navarro, Burgaya ha empatat materialitzant una de les moltes opcions de les visitants.

Quan faltaven cinc minuts pel descans les manlleuenques han trencat el partit amb dos gols, començant a posar terra per mig i encarrilant la victòria. El descans no ha apaivagat la fam golejadora visitant, i als 30 segons de la represa ja havien fet el quart, mitjançant Laura Vall Pérez. Les santcugatenques han aprofitat una mínima baixada de tensió del Manlleu per crear una mica més de perill, però ha estat de nou Vall Pérez qui ha tornat a marcar, i al cap de dos minuts ho ha fet Burgaya per anotar el sisè.

A poc més de dos minuts per a la conclusió, Laura Bracons ha fet el setè i definitiu gol. El tècnic de l'equip, Pep Mateo, opina que el resultat és massa contundent per com ha anat el partit.

Pep Mateo

El resultat és massa voluminós pel que s'ha vist al partit, hem tingut un bon grapat d'ocasions. No hem sabut materialitzar les ocasions, elles quan arriben la claven.

Ara, el Patí Hoquei obre un període de quatre setmanes sense competir. Un temps que pot servir a Pep Mateo per recuperar del tot les jugadores amb molèsties, entre elles Blanca Soldevila, que en dues setmanes podria tornar a entrenar.