El PHC Sant Cugat provarà de sorprendre el totpoderós Shum a domicili


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Alba Tarrés

Imatge d'arxiu / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a les nou del vespre la pista del segon classificat de Primera Divisió i un dels aspirants a l'ascens, el Shum Maçanet. Tot i compartir unes xifres idèntiques amb els locals, el tècnic Lluís Galbas considera que puntuar en aquest desplaçament seria tota una gesta.

El PHC Sant Cugat es desplaçarà amb tot l'equip disponible per afrontar un dels compromisos més difícils de la temporada. No obstant això, el Shum ha millorat i ha compensat l'equip de la temporada passada amb el propòsit de lluitar per l'ascens a OK Lliga. Si el curs passat els de Galbas van ser capaços de derrotar els de la Selva a la seva pista (3-4), repetir enguany sembla poc més que una gesta en opinió del tècnic santcugatenc.

Lluís Galbas

Puntuar seria una gran gesta. És un equip més potent i més compensat que l'any passat. És un equip amb moltes possibilitats d'ascendir.


La clau per intentar esgarrapar algun punt i sorprendre el Shum passa com assegura Galbas per ' defensar bé i intentar posar-se per davant en el marcador'. És un Shum que la temporada passada va acabar quart i que aquest curs s'ha reforçat amb dos jugadors d'OK Lliga com Rodri i Parra per assolir l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.