Junior i Complutense lluiten per la cinquena plaça en acabar la primera volta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

El Junior tanca la primera volta de la Divisió d'Honor rebent el Complutense aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb la intenció de prendre la cinquena plaça a l'equip madrileny. Els blau-i-negres són sisens a dos punts del seu rival i necessiten el triomf per impedir que els de San Sebatián de les Reyes s'escapin a la classificació.

El Junior i el Complutense lluiten per ser l'alternativa als quatre equips grans de la categoria i quan resta una jornada per acabar la primera volta són els madrilenys els que s'enduen el gat a l'aigua. Els blau-i-negres necessiten els dos punts per igualar el seu rival a la classificació i no deixar que la diferència de punts sigui massa àmplia.

El conjunt santcugatenc parteix amb el teòric avantatge de jugar a casa, però tots dos equips arriben amb dinàmiques oposades. El Junior duu tres jornades sense guanyar amb dos derrotes i un empat mentre que el conjunt de Sant Sebastián de los Reyes en fa tres que no perd. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca que és un partit vital per al seu equip i que per l'estil de tots dos conjunts serà un matx bonic de veure.

Jorge Dabanch

És un partit que hem de guanyar. Serà un partit bonic i amb molts gols perquè els dos equips es coneixen molt.


El balanç dels blau-i-negres en aquests moments és de tres victòries, un empat i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.