L'estat del pav 2 condiciona els partits dels sèniors del Patí Hoquei d'aquesta jornada


  • Comparteix:

L'estat del parquet del pav 2 de la Rambla del Celler / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'estat del parquet del pav 2 de la Rambla del Celler / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

Els sèniors del Patí Hoquei Club Sant Cugat estan pendents de l'arranjament que s'ha de fer per part de l'Ajuntament al parquet del pav 2 de la Rambla del Celler, malmès després de les pluges d'aquests dies, per saber si juguen la jornada del cap de setmana o s'han de traslladar al CAR. El president del club, Francesc Marzá, ha confirmat que els operaris de l'Ajuntament visitaran l'equipament dimecres per avaluar la situació.

Les pluges d'aquest cap de setmana han deixat malmès el parquet del pav 2 de la Rambla del Celler a causa de les humitats al pavelló. Aquest fet no ha impedit que es disputessin els partits de la base del club vermell-i-negre. El que ara mateix està a l'aire són els compromisos dels sèniors que militen a categoria estatal. El femení té doble compromís a OK Lliga quan rebrà el Voltregà, divendres, i el Gijón, diumenge. El masculí tindrà com a rival el Barça B a Primera Divisió aquest dissabte.

El president del Patí Hoquei, Francesc Marzá, destaca que si el parquet segueix en el mateix estat la federació espanyola obligarà a buscar un altre emplaçament.

Francesc Marzá

Amb les condicions que ara mateix presenta el pavelló, la federació no deixarà la disputa de cap partit.


El CAR seria l'escenari que hauria d'utilitzar el club santcugatenc per a la disputa d'aquests tres partits. Els operaris visitaran dimarts l'equipament i ja es podrà conèixer si el pav 2 acollirà els enfrontaments d'aquest cap de setmana. Els entrenaments segueixen amb normalitat encara que hi ha una part que s'ha tancat per evitar caigudes dels jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.