El PHC Sant Cugat rep l'Arenys, rival directe en la lluita per ser a la Copa


  • Comparteix:

Eloi Gaspar i companyia lluiten per ser a la Copa de la Princesa / Font: Alba Tarrés

Eloi Gaspar i companyia lluiten per ser a la Copa de la Princesa / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta una jornada plena d'emocions amb la mirada posada a la Copa de la Princesa. Els santcugatencs, cinquens, reben aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el tercer, l'Arenys, que és tres punts per sobre. Quan falten dues jornades per arribar al final de la primera volta de Primera Estatal, els tres primers classificats a l'equador de la temporada, juntament amb l'Areces, organitzador, disputaran la competició del KO. El partit també podria suposar el retorn de Brandon Carrara i Pablo Soler.

El pav 2 de la Rambla del Celler viurà un dissabte farcit d'al·licients. Més enllà d'acollir un matx entre el tercer i el cinquè de la divisió de plata de l'hoquei estatal, també podria veure el retorn dels dos 'fitxatges d'hivern' del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Brandon Carrara i Pablo Soler. Tots dos han marxat per motius acadèmics durant el primer tram de curs, i ara tornen per provar d'ocupar una posició important a l'equip de Lluís Galbas, que veu com el nivell de la seva plantilla creix amb aquestes dues incorporacions.

I per si no fos suficient, la Copa de la Princesa s'entreveu a l'horitzó. El que antigament es coneixia com a Copa del Príncep, és a dir, la competició del KO de la Primera Divisió, es disputarà el 14 i 15 de febrer a Grado, Astúries, amb l'Areces com a organitzador i com a un dels participants. Els tres restants seran els primers classificats al final de la primera volta. Shum, Lloret i Arenys són a hores d'ara els tres conjunts, però el Patí Hoquei pot entrar en la zona privilegiada.

La jornada d'aquest cap de setmana compta amb un enfrontament directe entre Shum i Lloret, primer contra segon, tots dos amb 25 punts. Els maçanetencs visiten l'Alcobendas i els lloretans el Blanes l'últim cap de setmana abans de la primera volta. L'Arenys, de la seva banda, visita el Patí Hoquei i rep un sempre difícil FC Barcelona. El Caldes, quart amb 23 punts, els mateixos que l'Arenys, és el que té el calendari més assequible. Per tant, es preveuen dues jornades d'altes emocions tal com descriu el mateix Brandon Carrara.

Brandon Carrara

L'Arenys és un rival difícil i s'acosta el final de la primera volta, és un partit molt important en què ens juguem bastant.


El Patí Hoquei tancarà la primera volta contra el CP Vilanova, avantpenúltim, amb altes possibilitats de fer un bon resultat. És per això que el partit d'aquest cap de setmana cobra tanta importància. En el capítol mèdic, Joan Farnés s'està recuperant d'unes molèsties al turmell, però s'espera que pugui disputar el partit contra l'Arenys. La resta de la plantilla es troba a disposició de Lluís Galbas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.