El masculí del Junior inicia l'Estatal d'hoquei sala davant Atlètic i Complutense


  • Comparteix:

Els integrants de la plantilla del Junior masculí / Foto: Junior

Els integrants de la plantilla del Junior masculí / Foto: Junior

El masculí del Junior d'hoquei sala afronta per primer cop el Campionat d'Espanya des de divendres fins diumenge al Pavelló Municipal Gornal de l'Hospitalet de Llobregat. L'entrenador, Jorge Dabanch, qualifica el grup com a molt complicat amb dos històrics d'aquesta disciplina, l'Atlètic Terrassa i la Complutense i un assequible, el San Pablo Valdeluz. El debut té lloc aquest divendres davant els terrassencs a dos quarts de dues de la tarda.

El conjunt blau-i-negre aspira a millorar els mals resultats de l'any passat en què no van poder superar la fase de grups. Precisament s'enfronten a un dels botxins de la temporada anterior a la competició, l'Atlètic Terrassa, amb el qual jugarà el primer partit aquest divendres a dos quarts de dues de la tarda. El mateix dia, però a dos quarts de set, ho farà contra la Complutense i dissabte, a tres quarts d'onze, disputarà el darrer partit de la fase de grup contra el San Pablo Valdeluz B. El mateix dissabte es disputaran les dues semifinals i els partits del cinquè al vuitè lloc.

L'entrenador de l'equip, Jorge Dabanch, destaca la dificultat dels rivals, però considera que tenen opcions de classificar-se per a les semifinals.

Jorge Dabanch

És el grup de la mort, però confio en els meus jugadors.



Diumenge es disputarà el tercer i quart lloc i la gran final a dos quarts d'una de la tarda. En el grup A estan el Club de Campo, el Barrocas, el FC Barcelona i el San Pablo Valdeluz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.