Fox i Martínez volen portar la Copa del Rei a Vendrell


  • Comparteix:

Guillem Fox en acció amb el Moritz Vendrell / Foto: ArnauBC

Guillem Fox en acció amb el Moritz Vendrell / Foto: ArnauBC

Els santcugatencs i jugadors del Vendrell Guillem Fox i David Martínez disputen aquest dijous a les nou del vespre els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins davant el CP Vic. El conjunt del Baix Penedès és 6è a la lliga i tenen davant el 3r classificat i un dels favorits al triomf final.

Arriba la Copa del Rei d'hoquei patins a Blanes i dos santcugatencs estan entre els aspirants a lluitar pel títol. Són Guillem Fox i David Martínez, tots dos jugadors del Moritz Vendrell i que s'enfrontaran amb el CP Vic per una plaça a semifinals. En la competició d'OK Lliga, el balanç d'aquesta temporada entre els dos conjunts és d'una victòria per a cada equip, 7 a 1 a l'anada per al CP Vic i 3 a 2 a la tornada per al Vendrell.

El porter santcugatenc del Moritz Vendrell, Guillem Fox, creu que el seu equip té una plantilla curta respecte els altres conjunts, però que igualment lluitaran al màxim en tots els partits.

Guillem Fox

És una competició en la qual no et pots dosificar. Això ens pot passar factura perquè tenim una plantilla curta, però anirem a tope i, si passem, intentarem recuperar-nos.


La resta d'emparellament de quarts de final són Enrile Pas Alcoy-FC Barcelona, Reus Deportiu-CP Voltregà i Liceo-Cerceda. El guanyador d'aquesta darrera eliminatòria seria el rival del Vendrell en cas que superés el CP Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.