El PHC Sant Cugat visita el Dominicos, cuer amb quatre derrotes seguides


  • Comparteix:

El Patí Hoquei es va desfer del Blanes el cap de setmana passat

El Patí Hoquei es va desfer del Blanes el cap de setmana passat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'exigeix superar el cuer de Primera Divisió, el Dominicos, al qual visita aquest dissabte a partir de les vuit del vespre. Els santcugatencs van trencar la setmana passada una complicada dinàmica amb un treballat triomf contra el Blanes. Els gallecs, de la seva banda, sumen quatre jornades consecutives amb derrota i naveguen a contracorrent a la recerca d'una permanència cada vegada més llunyana.

El perill d'un equip contra les cordes, que es veu a la deriva del descens, no és excusa per al Patí Hoquei Club Sant Cugat. Amb aquestes sensacions visiten els de Lluís Galbas el Dominicos, en un llarg desplaçament que suposarà el primer obstacle per als vermell-i-negres. Pel que fa a la resta, els de Sant Cugat no han de tenir problemes per demostrar la superioritat contra una plantilla que ha perdut potencial després de la marxa dels seus principals jugadors al Cerceda d'Ok Lliga.

El Dominicos és últim amb nou punts, a vuit de l'avantpenúltim, el Vilanova, que marca la salvació. Tot plegat, amb nou jornades encara pendents, o el que és el mateix, 27 punts. Encara d'hora, però ben aviat se'ls pot fer tard als gallecs si no reaccionen. El jugador del Patí Hoquei, Pablo Soler, defineix els perills de la visita, un d'ells, el viatge fins a Galícia.

Pablo Soler

Sempre és complicat viatjar, és un equip que porta temps jugant junt, serà complicat. Tenen algun jugador amb alguns anys a la categoria.


L'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas, podrà tornar a comptar amb Ignasi López després d'haver complert el partit de sanció. La resta de la plantilla estarà a disposició del tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.