El Junior s'enfronta aquest divendres al Club de Campo a quarts de Copa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Junior juga contra el Club de Campo als quarts de final de la Copa de la Reina aquest divendres a les onze del matí. Les de Juanma Mas es veuen les cares contra un dels favorits per endur-se el títol, tot i que en els enfrontaments directes d'aquesta temporada, les santcugatenques han plantejat molts problemes a les madrilenyes.

L'Atlètic Terrassa acull aquesta nova edició d'una Copa de la Reina que té en el RC Polo de Barcelona el màxim favorit a endur-se el títol final. Les santcugatenques no tindran una eliminatòria fàcil davant un Club de Campo que sempre és un dels aspirants a la victòria final i actual defensor del títol de Copa de la Reina, i equip amb més triomfs a la competició (12).

Aquesta temporada madrilenyes i santcugatenques s'han vist les cares en lliga dues vegades, amb victòria (1-0) del Club de Campo a Madrid i empat (2-2) en el partit disputat a Sant Cugat. El Junior tindrà la baixa segura de la xilena Pancha Pizarro, que està amb la seva selecció. El tècnic del Junior, Juanma Mas, creu que a partir únic tots els equips poden passar i els favoritismes es redueixen.

Juanma Mas

Hem competit a bon nivell contra tots els equips i cap ens ha passat per sobre. A priori elles són favorites, però a partit únic qualsevol cosa pot passar.


La resta d'enfrontaments a quarts de final són RC Polo-Taburiente, San Pablo Valdeluz-Club Egara i Reial Societat-Atlètic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.