El PHC Sant Cugat reprèn la lliga a la pista del Voltregà en un matx desigual


  • Comparteix:

El femení del PHCSC en un partit d'aquesta temporada

El femení del PHCSC en un partit d'aquesta temporada

Després d'un parèntesi de tres setmanes, torna l'OK Lliga Femenina i el Patí Hoquei Club Sant Cugat reprèn la competició a la sempre difícil pista del Voltregà aquest dissabte a les sis de la tarda. Les de Jaume Oms visiten un dels grans de l'hoquei femení, actual campió de lliga i finalista de l'edició d'enguany de la Copa de la Reina. Un repte difícil de superar tenint en compte la penúltima posició de les santcugatenques.

El PHC Sant Cugat arribava a l'aturada després de veure's les cares amb el Manlleu, segon, i a la represa es troba amb el líder, que ve disputar-li el títol de copa al conjunt manlleuenc. Però aquest no és un matx de la lliga particular de les vermell-i-negres, que aquesta temporada estan patint més del normal per mirar de salvar la categoria. El PHC Sant Cugat intentarà competir però quan realment es jugarà els punts importants serà d'aquí a unes setmanes quan hagin deixat enrere en el calendari Voltregà i Gijon.

L'aturada li ha anat bé al conjunt santcugatenc, que durant uns dies s'ha tret de sobre la pressió de la competició, però ara torna la lliga i l'equip està al complet per afrontar un compromís que com reconeix el tècnic del PHCSC, Jaume Oms, no correspon a la seva lliga.

Jaume Oms

Aquest temps ens ha donat tranquil·litat pel fet de no competir. Sabem que aquest partit no és de la nostra lliga.


Les de Sant Hipòlit encapçalen la classificació amb 37 punts, un més que el Manlleu que és segon. En canvi, el PHC Sant Cugat amb només vuit punts és penúltim i per tant ocupa una de les dues places que suposen el decens de categoria. Un duel desigual entre dos equips que lluiten per objectius totalment oposats: unes pel títol, les altres per la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.