El PHC Sant Cugat vol seguir fent créixer el seu jove equip contra el Barça B


  • Comparteix:

David Yepes i els seus companys visiten el Barça B

David Yepes i els seus companys visiten el Barça B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el FC Barcelona B protagonitzen aquest diumenge a les dotze del migdia un dels duels de joves talents més atractiu de Primera Divisió. Els vermell-i-negres visiten els blaugranes al Pavelló Llars Mundet sense que cap dels dos s'hi jugui res, ambdós amb prou distància respecte el descens i amb la fita de seguir fent créixer els seus respectius i novells blocs. Joan Farnés i Ramon Gascón seran baixa per a l'equip de Lluís Galbas.

Abans de la curta aturada per vacances el Patí Hoquei va demostrar que, malgrat la seva irregularitat fruit de lesions i de la joventut de la majoria de la seva plantilla, pot estar a l'alçada dels candidats a l'ascens a l'Ok Lliga. Els santcugatencs van plantar cara al SHUM, segon classificat, i van recuperar sensacions després d'un tram complicat en què havien protagonitzat algun fosc episodi com la derrota a la pista del Dominicos.

Tot plegat, part del lògic procés d'un equip en construcció, que segueix donant passes temporada rere temporada per apropar-se a l'elit. En aquest sentit, el Barça B està farcit de jugadors que aspiren a ser en aquesta elit, fet que el fa un equip temible. Una força que ja va quedar palesa a l'anada, quan els blaugranes van passar per sobre dels de Sant Cugat (2-7) amb una demostració de força i excel·lència ofensiva.

L'entrenador santcugatenc Lluís Galbas recupera un dels seus referents, Ignasi López, precisament exjugador del FC Barcelona B, on hi va competir la passada temporada. López opina que s'enfrontaran a un dels equips amb més qualitat de la categoria.

Ignasi López

El Barça B és el meu exequip, són joves i amb poca experiència però al cap i a la fi són els millors de la categoria. Serà difícil.


Ni Joan Farnés ni Ramon Gascón han entrat a la convocatòria, baixes sensibles per a un Patí Hoquei al qual li resten sis partits per acabar el tercer curs a la categoria de plata de l'hoquei patins estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.