El Junior femení perd davant l'Egara i encara no confirma la permanència

El Junior femení perd (2-3) davant l'Egara en la 16a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba i es queda a un punt de certificar la permanència. Les blau-i-negres s'han vist sorpreses per les egarenques i en el tercer període han arribat a perdre per 0 gols a 3. Tot i això, les santcugatenques han reaccionat amb dos gols i han provat de sumar un punt fins els últims instants.

El primer període ha estat igualat, sense pràcticament ocasions de gol per cap dels dos equips i en la primera aproximació l'Egara s'ha trobat amb el gol en el minut 12.

En el segon quart s'ha vist poc joc i poques ocasions i no ha estat fins el tercer que les visitants han forçat per tornar a marcar. Una primera ocasió ha precedit el segon gol en el minut cinc després d'una gran jugada amb un penal còrner. Sense temps per assimilar el 0 a 2 l'Egara amb un xut llunyà ha fet el tercer gol que semblava sentenciar el partit. A partir d'aleshores, el Junior ha anat amunt i Jennifer Plass ha desviat un xut per fer el primer gol local i Anna Gil ha tingut una ocasió per tornar a marcar.

En l'últim període, les visitants han tingut l'oportunitat de sentenciar amb un xut desviat per poc i quan restaven cinc minuts el Junior ha tingut dos penals còrner favorables. El primer ha estat errat i en el segon han pogut fer el 2 a 3 que donava esperances per sumar un punt. L'Egara, però, ha sabut mantenir la calma i no ha permès cap ocasió local. Malgrat la derrota, Juanma Mas lloa l'actitud de les seves jugadores.

Juanma Mas

Aquest equip no es rendeix, el que ha estat una llàstima han estat els minuts dolents després del penal.

El Junior visita la setmana vinent el camp de la Universidad de Sevilla.