El juvenil del PHC Sant Cugat afronta amb il·lusió el Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El juvenil del Patí Hoquei afronta el Campionat de Catalunya / Font: Patí Hoquei

El juvenil del Patí Hoquei afronta el Campionat de Catalunya / Font: Patí Hoquei

El juvenil del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia el Campionat de Catalunya aquest divendres davant el Barça a dos quarts de set de la tarda i dissabte contra l'Igualada i el Voltregà. Els dos primers de grup accedeixen a les semifinals en una competició que es disputa a Mollet. Els santcugatencs arriben a la cita després de quedar segons de grup a la fase prèvia només superats pel Vendrell.

Difícils rivals per al Patí Hoquei al grup B davant Voltregà i Barça, que s'han classificat com a primers de la fase prèvia sense perdre cap partit i l'Igualada que ha finalitzat segon. Els vermell-i-negres han completat un bon primer tram de temporada i ara esperen amb expectació el Campionat de Catalunya. L'entrenador de l'equip, Àlex López, destaca la il·lusió amb la qual afronten els seus jugadors la competició.

Àlex López

Hem de gaudir d'aquest campionat. Estem amb molta il·lusió.


Els vermell-i-negres afronten el primer partit divendres a dos quarts de set de la tarda davant el Barça i dissabte doble jornada contra l'Igualada a dos quarts de dotze del matí i el Voltregà a tres quarts de vuit de la nit. L'altre grup del quadre està format pel Vendrell, Noia, Manlleu i Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.