Espanya i Holanda empaten en un duel d'alt nivell al Junior

La selecció espanyola masculina d'hoquei herba ha empatat (2-2) davant Holanda en un matx d'alt nivell disputat al Junior. El combinat espanyol s'ha avançat dues vegades en el marcador, però Holanda ha igualat i ha edmostrat perquè són els actuals subcampions mundials. Les dues seleccions preparen l'Europeu que es disputarà a finals d'agost a Londres.

Les instal·lacions del Junior han acollit un dels partits més atractius a nivell mundial d'hoquei herba entre la selecció espanyola i Holanda. Les dues seleccions han exhibit un gran hoquei i ben aviat l'equip estatal s'ha avançat amb gol obra de Roc Oliva en el primer minut de joc. Els holandesos han començat a despertar-se i han imposat el seu joc de possessió de pilota.

A les acaballes del primer quart, ha arribat un gol espectacular dels taronja amb un gir brillant que empatava el matx. El guió al segon quart ha estat el mateix que el del primer amb gol espanyol de Vicens Ruiz que avançava l'equip de Fred Soyez. La resta del segon quart i del tercer s'ha convertit en ocasions per als dos conjunts sense encert de cara a gol.

L'empat d'Holanda arribava de penal transformat magistralment pels visitants. 2 a 2 final en un matx ple de bon joc i molt vistós per als espectadors del Junior. El seleccionador espanyol, Fred Soyez, creu que el resultat és injust perquè el seu equip ha tingut més ocasions de gol.