Joventut, il·lusió i reconeixements a la 9a edició de la Copa Monestir


  • Comparteix:

La joventut ha caracteritzat la jornada al pav 2

La joventut ha caracteritzat la jornada al pav 2

La 9a edició de la Copa Monestir del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha farcit de joventut i il·lusió el pav 2 de la Rambla del Celler. Tant l'equip masculí com el femení s'han endut aquest trofeu de presentació de pretemporada: les noies contra el Bigues i Riells (9-4) i els nois contra la selecció sub 20 de Xile (6-3). La cita ha servit per conèixer els 24 equips que formaran aquest curs l'entitat, que comptarà amb prop de 230 jugadors. A l'acte també s'ha retut homenatge a David Olmos, Robert Rué, Albert Salarich i el ja exporter Ramon Gascon.



Com ja és tradició, el pav 2 s'ha farcit de patins i estics de totes les edats per la Diada, en una jornada que dóna de manera oficial el tret de sortida a la temporada. La cita ha començat amb el partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, que aquest curs provarà de tornar a l'Ok Lliga, contra un conjunt, precisament, de la màxima categoria estatal, el Bigues i Riells.

Les biguetanes, però, han arribat amb un equip amb moltes mancances, fet que han aprofitat les de Jaume Oms per encarrilar l'enfrontament. Tres gols en els 10 primers minuts, dos de Judith Navarro i un de Maria Rosa Tamburini, han començat a definir un triomf que han seguit ampliant les locals, situant-se després del descans 7 a 1. Als darrers minuts han estat les visitants les més incisives, maquillant el resultat fins el definitiu 9 a 4.

Tot seguit ha arribat el torn de la presentació dels prop de 230 jugadors que formen el club, que han aparegut al parquet des de prebenjamins fins als primers equips masculí i femení. Amb la foto de família al complet, l'entitat ha volgut retre homenatge a personatges il·lustres en el seu funcionament com David Olmos, Robert Rué, Albert Salarich i l'exporter Ramon Gascon, que es va retirar al final de la temporada passada.

Després dels reconeixements s'ha disputat el partit corresponent a l'edició masculina de la Copa Monestir entre el nou Patí Hoquei de Francesc Sucarrats i la selecció sub 20 de Xile. Malgrat la intensitat i, en alguns moments, agressivitat dels xilens, el jove equip de Sucarrats ha acabat imposant el seu ritme i joc de la mà dels Yepes, Gilabert i companyia, cridats a liderar el projecte enguany. Precisament Yepes ha estat autor de tres dels sis gols que ha anotat l'equip (6-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.