El Junior inicia el retorn a l'elit de l'hoquei davant el Taburiente a les Canàries


  • Comparteix:

El Junior inicia la temporada estatal aquest cap de setmana / Font: Enrico Hockey

El Junior inicia la temporada estatal aquest cap de setmana / Font: Enrico Hockey

El Junior femení inicia aquest dissabte a les deu del matí el retorn a l'elit de l'hoquei estatal. Les santcugatenques visiten el Taburiente canari, en el primer partit a Divisió d'Honor amb Joan Vidal de nou com a entrenador. Tot plegat tindrà lloc una setmana després que les blau-i-negres perdessin la final del Campionat de Catalunya contra el Polo.

El renovat projecte del Junior, que s'ha reforçat amb les germanes Txell i Marta Grau, la qualitat de Carlota Petchamé i Mariona Sanjosé, i ha perdut la xilena Francisca Pizarro i la portera neozelandesa Bridgette Allen, estrena el camí de retorn a tenir un paper d'equip gran entre l'hoquei estatal. En aquest sentit, les santcugatenques ja van accedir a la final del Campionat de Catalunya, malgrat perdre-la.

El primer rival, però, implica les dificultats del llarg desplaçament fins les Canàries i del desconeixement de la qualitat del Taburiente, tenint en compte que no se'n té cap referència. En aquest sentit, el tècnic de les blau-i-negres, Joan Vidal, remarca la importància de centrar-se en el que ell pot controlar, és a dir, en el joc de les seves jugadores.

Joan Vidal

El viatge és un rival incòmode. L'agafem al principi de tot i amb el hàndicap de la manca d'informació. L'hem d'encarar molt centrats en el nostre joc.


Vidal podrà comptar amb totes les seves jugadores per al primer partit de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.