El PHC Sant Cugat sua de valent per sumar la segona victòria en tres partits

El PHC Sant Cugat femení s'ha desfet del Manlleu B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení obté un suat triomf (1-0) contra el Manlleu B a la 3a jornada de Nacional Femenina. Les vermell-i-negres n'han tingut prou amb un solitari gol de Judith Navarro passats tres minuts de la segona meitat. Les santcugatenques sumen set punts de nou possibles i segueixen encaminades a retornar a l'OK Lliga.

Malgrat que el cap de setmana ha començat amb mal peu per al Patí Hoquei, en caure contra el Girona en el partit per evitar el darrer lloc de la Copa EsportsPenedès, la jornada ha tancat amb somriures. El Manlleu B s'ha presentat al pav 2 amb algunes jugadores d'Ok Lliga, però l'equip s'ha sobreposat per obtenir el triomf. Al minut 5 les de Jaume Oms han tingut la primera oportunitat amb un penal que no ha transformat Maria Rosa Tamburini. Tot i el perill inicial del Patí Hoquei, el Manlleu B ha igualat les opcions i cap dels dos conjunts ha estat encertat de cara a porteria.

La segona meitat ha donat el tret de sortida amb la segona oportunitat clara per a les vermell-i-negres, amb una falta directa que Judith Navarro tampocno ha pogut completar, però només un minut més tard la mateixa Navarro ha esmenat l'error amb l'únic gol del partit en una jugada trenada amb Anna Espriu i Maria Rosa Tamburini. A partir de llavors, les d'Oms han suportat el resultat defensant amb intensitat i encomanades a la portera, Cristina Eliè.

Tot plegat, per acabar sumant un altre triomf clau per seguir a la part capdavantera de la classificació. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, valora el triomf però recorda la necessitat de millorar la punteria de cara a porteria.

Jaume Oms

Sabíem que patiríem a cada partit, les dues porteres eren d'Ok Lliga. Però amb set punts, som on volíem ser.

El Patí Hoquei es col·loca en tercera posició empatat amb el Vila-sana, tots dos amb set punts.