El PHC Sant Cugat inicia l'era Sucarrats amb un recent ascendit, el CP Rivas


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat, en un partit de pretemporada / Font: Phcsantcugat.com

El PHC Sant Cugat, en un partit de pretemporada / Font: Phcsantcugat.com

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí estrena la competició oficial a Primera Estatal aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre davant el Club Patín Rivas Las Lagunas, recent ascendit a la categoria. Serà el debut de Francesc Sucarrats al capdavant de l'equip en la lliga domèstica després d'una llarga pretemporada que va culminar el cap de setmana passat amb el tercer lloc a la Copa EsportsPenedès. L'aposta del nou tècnic pel planter és l'eix central de la plantilla d'aquest curs.

Nova etapa, mateixos valors. Sucarrats ha adquirit la idiosincràcia del Patí Hoquei Club Sant Cugat i ha construït un equip fidel als principis del club. Després de les baixes d'Ignasi López, que va marxar al SHUM Maçanet, de Bernat Tobías, fitxat pel Sant Feliu, dels adéus de Ramon Gascón i Brandon Carrara i de la decisió d'Adrià Pinto de competir amb el segon equip, Sucarrats només ha dut a terme una incorporació, la d'Oriol Ortells, que els darrers cinc anys ha disputat la lliga francesa.

La resta de la plantilla l'ha completat amb Alain Rivero i Carlos Garcia a la porteria, amb Eloi Gaspar i Pablo Soler i donant fitxa a Yepes, Farnés i Gilabert. A més, Sucarrats ha assegurat que comptarà amb l'ajuda de jugadors júniors, alguns dels quals han debutat en una pretemporada atapeïda. Derrotes contra SHUM Maçanet i CP Vic i victòries davant Mataró i Xile Sub-20, aquest últim partit corresponent a la Copa Monestir. Més enllà d'aquests partits, l'equip ha tingut un rendiment de mèrit a la Copa EsportsPenedès, on ha acabat tercer.

Sucarrats vol traduir l'evolució mostrada en competició oficial.

Francesc Sucarrats

Hem començat amb bon peu la pretemporada i ara cal demostrar aquesta regularitat a la lliga.


El rival s'ha classificat per a Primera Estatal després de superar la fase d'ascens com a representant de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.