El Junior s'estrena com a líder en solitari davant el RSTenis a casa


  • Comparteix:

El Junior vol mantenir el seu bon estat de forma / Font: Enrico Hockey

El Junior vol mantenir el seu bon estat de forma / Font: Enrico Hockey

El Junior rep la visita de la RS Tenis a la quarta jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. El matx es disputarà aquest diumenge a dos quarts d'una a l'estadi Lluís Serrahima i posarà a prova el lideratge en solitari de les santcugatenques davant un rival que no ha sumat cap triomf. Les de Joan Vidal estan en un gran estat de forma i només han rebut un gol en tres jornades.

El Junior ha començat la temporada en estat de gràcia. En tres jornades, ha golejat el Taburiente i ha sortit victoriós de duels directes davant rivals destinats a la part alta de la classificació, el Polo i la Reial Societat, i s'ha situat líder en solitari.

El rival d'aquest diumenge, el RS Tenis, posarà a prova el lideratge blau-i-negre en un partit a priori de menys dificultat per a les santcugatenques, tenint en compte que només ha sumat un punt en tres jornades.

No obstant això, el tècnic de l'equip, Joan Vidal, afirma que no hi ha rival fàcil en aquesta competició i que no hi ha espai per a la relaxació.

Joan Vidal

Tenim confiança però no ens podem relaxar tot i els bons resultats. Hem de ser humils i competir igual en tots els partits.


El Junior disposarà de tots els efectius aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.