El PHC Sant Cugat juga un partit important per seguir somiant en l'ascens


  • Comparteix:

Les noies de Jaume Oms hauran de sortir des del primer minut concentrades per guanyar un partit complicat

Les noies de Jaume Oms hauran de sortir des del primer minut concentrades per guanyar un partit complicat

El PHC Sant Cugat femení visita la pista del Club Hoquei Patins Bigues i Riells aquest cap de setmana. El partit de Nacional Catalana es jugarà diumenge a tres quarts de sis de la tarda. Les santcugatenques arriben després d'aconseguir un empat èpic contra el Vila-Sana. En cinc jornades, encara no han conegut la derrota i esperen tornar a guanyar per sumar la quarta victòria de la temporada.

Les de Sant Cugat portaven tres jornades guanyant però a l'última van haver de tirar d'èpica per empatar un partit a falta de tres minuts per al final. El resultat va ser una injecció de moral per a l'equip, tenint en compte que van fregar la primera derrota de la temporada. Aprofitant que el líder de la competició, el Vilanova, s'enfronta contra el Manlleu, que és el quart classificat, les santcugatenques poden retallar distàncies amb la primera posició.

El rival d'aquest cap de setmana és d'una dificultat similar al de l'anterior. La diferència és que el Bigues i Riells marca més gols però, alhora, també n'encaixa molts més. De fet, les noies de Jaume Oms porten una tercera part dels gols encaixats en comparació al Bigues i Riells, set i 23 respectivament. Segons el tècnic del Sant Cugat, Jaume Oms, és un equip complicat tenint en compte que són un filial, que juguen molt bé en bloc i més encara quan el tècnic creu probable que baixin alguna jugadora del seu primer equip.

Respecte a l'enfrontament de la setmana passada, Oms confirma que han estat posant èmfasi durant la setmana en evitar relaxar-se en cap moment.

Jaume Oms

Hem d'estar posades en el partit durant els 40 minuts. En el partit de diumenge passat, vam tenir fases on vam desconnectar completament i gairebé ens costa la derrota.


Per al matx, el PHC Sant Cugat disposarà de tots els seus efectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.