El Junior guanya al camp del Jolaseta i suma cinc victòries en cinc partits

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

El Junior manté el lideratge a la lliga i suma cinc victòries en cinc partits després de superar (1-3) el Jolaseta a la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba. El 0 a 2 en el primer quart feia presagiar un partit plàcid per a les santcugatenques, però el partit s'ha complicat amb l'1 a 2 abans del descans. L'avantatge mínim ha durat fins que en l'últim minut de partit Carlota Petchamé ha sentenciat amb el tercer gol.

El Junior continua en estat de gràcia i amb un bon primer quart s'ha endut un nou triomf a la lliga. Als cinc minuts de joc, Anna Gil ha rematat prop de la línia de gol per avançar l'equip i només quatre minuts més tard Mariona Serrahima ha fet el segon a la sortida d'un penal còrner.

En el segon quart, el nivell de les santcugatenques ha baixat una mica i el conjunt basc ho ha aprofitat per escurçar distàncies mitjançant Ágata. Amb l'1 a 2 s'ha arribat al descans i a la represa el Junior ha continuat dominant el joc, però sense precisió ni profunditat. Tot i que l'equip blau-i-negre no patia, el sol fet de no tancar el matx provocava ansietat. No ha estat fins l'últim minut del matx que Carlota Petchamé ha sentenciat el partit amb el tercer gol després d'una jugada amb diversos rebots.

El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, destaca que l'equip ha de celebrar les victòries, però que han de ser crítics amb el que fan malament.