El Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja el Santa Maria i entra en zona d'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja (8-4) el Santa Maria del Pilar i ocupa la tercera plaça després de 5 jornades disputades a Primera Divisió. Els de Francesc Sucarrats segueixen invictes com a locals i han hagut de remuntar un 1 a 2 per sumar els tres punts.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha golejat (8-4) el Santa Maria del Pilar i ocupa la segona plaça provisional després de 5 jornades disputades a Primera Divisió. El matx ha començat elèctric amb tres gols en tres minuts. Els madrilenys s'han avançat en el marcador per dues vegades situant l'1 a 2, però la reacció local ha estat fulminant. Quatre gols consecutius dels vermell-i-negres abans del descans han certificat el 5 a 2. Gols de tot tipus que han demostrat l'efectivitat santcugatenca.

A la represa, partit sense massa història on l'hoquei control dels locals s'ha imposat a la rapidesa atacant dels madrilenys. Els gols han caigut del bàndol local que han sumat tres més i els visitants només han pogut retallar diferències amb el definitiu 8 a 4.


El Patí Hoquei continua invicte com a local i el Sant Feliu serà el proper rival dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.