El femení del Patí Hoquei Sant Cugat intentarà assaltar el lideratge


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení pretén ser el nou líder de la Nacional Catalana aquesta jornada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení pretén ser el nou líder de la Nacional Catalana aquesta jornada

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat es veurà les cares amb el Club Patí Vilanova B. Els dos equips ocupen la segona i la primera posició respectivament. El partit de la novena jornada de la Nacional Catalana es jugarà diumenge a tres quarts de set de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler. L'enfrontament estarà carregat de nervis, emoció i tensió tenint en compte que el conjunt que surti vencedor aconseguirà el lideratge provisional de la lliga.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení està tan sols un punt per sota del Vilanova. El punt fort de les vermell-i-negres és que encara no han conegut la derrota tot i que han deixat escapar quatre punts pel camí per culpa de dos empats. Les noies de Sant Cugat destaquen per la seva gran labor defensiva, que els ha permès ser un dels equips menys golejats de la lliga. Per tenir opcions en el matx, hauran d'exigir-se una mica més ofensivament i aprofitar les ocasions que puguin crear.

El Club Patí Vilanova B és letal a nivell ofensiu. És l'equip que destaca per sobre de la resta pel que fa als gols marcats tenint en compte que n'ha fet 40, 12 més que el segon millor golejador. Moltes de les seves jugadores destaquen en aquest aspecte i encara poden reforçar-se més si finalment baixen jugadores del seu primer equip, que juga a l'OK Lliga. D'altra banda, les seves mancances són a la defensa. El conjunt vilanoví prefereix dedicar més esforços en l'aspecte ofensiu malgrat que això els faci encaixar més gols.

Segons Jaume Oms, el tècnic del PHCSC, l'enfrontament no serà decisiu tenint en compte que queda molta lliga i el seu equip intentarà sortir amb la mateixa actitud d'altres partits.

Jaume Oms

Sabem que el Vilanova és el màxim golejador i que haurem de posar un plus d'intensitat. Nosaltres jugarem al què sabem fer i no variarem el nostre sistema pel fet de jugar amb el Vilanova


Per al destacat partit d'aquest cap de setmana l'equip santcugatenc podrà disposar de totes les seves jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.