El Patí Hoquei Sant Cugat estrenarà l'etiqueta de líder contra el Voltregà


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat vol assentar-se a la primera posició de la Nacional Catalana Femenina

El Patí Hoquei Sant Cugat vol assentar-se a la primera posició de la Nacional Catalana Femenina

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afrontarà el partit d'aquesta jornada contra el Voltregà amb la condició de líder. El partit de la Nacional Catalana Femenina es jugarà diumenge a tres quarts de set de la tarda. Les visitants ocupen la zona mitja-baixa de la graella tot i que sembla que arriben en un bon moment de forma tenint en compte que acumulen tres jornades seguides sense perdre.

El Patí Hoquei Sant Cugat ha convertit la seva pista en un fortí. Aquesta jornada serà la quarta consecutiva que juguen com a amfitriones i el repte és mantenir el pols pel lideratge. El Voltregà arriba en un període de millora, però porta encaixats el doble de gols que les vermell-i-negres. En atac, en canvi, poden generar més problemes. Malgrat això, es trobaran davant de l'equip menys golejat de la lliga i l'únic que encara no ha encaixat cap derrota.

L'entrenador de les santcugatenques, Jaume Oms, no creu que el seu equip pugui relaxar-se ara que han assolit la posició més alta tenint en compte com ha vist a les seves jugadores en els entrenaments d'aquesta setmana.

Jaume Oms

Por de relaxar-nos no tinc. Hem entrenat molt bé tota la setmana i estem bé per jugar el partit. Després passarà el que hagi de passar, però sempre els dic que no vull que falti actitud.


L'equip de Sant Cugat disposarà de tots els seus efectius per jugar contra el Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.