El PHC Sant Cugat treu un valuós punt de la pista de l'Arenys de Munt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Esportspenedes.cat

Imatge d'arxiu / Font: Esportspenedes.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) a la pista de l'Arenys de Munt a la vuitena jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han tret un punt d'una complicada pista amb gols de Joan Farnés, Pau Gilabert i Pablo Aguarón, aquest últim de penal. Els de Francesc Sucarrats es mantenen a la part capdavantera de la classificació amb 14 punts.

Un Arenys més experimentat ha començat manant en els primers minuts, domini materialitzat en els gols de Jordi Truyols i Marc Roca, que han situat el 2 a 0 abans del quart d'hora de joc. Abans del descans, però, Pau Gilabert ha escurçat distàncies i el partit ha arribat totalment obert a la mitja part.

A la segona meitat, els santcugatencs han mantingut l'encert de cara a porteria i als cinc minuts de la represa Joan Farnés ha col·locat l'empat a 2. No obstant això, Marc Roca només ha necessitat tres minuts per tornar a posar el seu equip per davant, un segon gol del seu compte particular que ha anotat de penal. Quan restaven deu minuts per a la conclusió, Pablo Aguarón ha marcat el primer gol des del seu retorn a l'entitat, en el segon partit que disputava després de debutar el cap de setmana passat.

Malgrat que Marc Roca ha disposat d'una darrera opció en forma de penal al minut 19 de la segona meitat, el jugador local no l'ha pogut completar i el matx ha acabat en taules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.