El PHC Sant Cugat espera refermar el lideratge davant el Cerdanyola B


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, líder

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, líder

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení visita aquest divendres a les deu de la nit el Cerdanyola B amb l'objectiu de refermar el lideratge a la Nacional Femenina. Les santcugatenques tornen a competir després de l'aturada del cap de setmana passat i ho fan amb quatre punts de marge respecte el segon classificat, el Vilanova B. Les cerdanyolenques són cinquenes i han guanyat cinc dels 10 partits que han disputat.

L'encert golejador de Maria Rosa Tamburini i Anna Espriu, dos dels puntals de l'equip vermell-i-negre, van donar el triomf al Patí Hoquei davant el Voltregà B a l'anterior jornada, tres punts que mantenen en la primera posició les de Jaume Oms. És un lideratge que té el sucós premi de l'ascens a l'Ok Lliga al final de temporada, una possibilitat que augmenta tenint en compte que alguns dels rivals directes en les primeres posicions són filials i, per tant, no podrien pujar.

El Cerdanyola B és a la mitja taula, a un punt del Vila-sana, que és quart, i fins ara ha sumat cinc victòries, tres empats i dues ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.