El PHC Sant Cugat pretén seguir instal·lat en l'ascens davant el Palafrugell


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat espera no perdre pistonada

El PHC Sant Cugat espera no perdre pistonada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna al pav 2 de la Rambla del Celler per rebre el Club Hoquei Palafrugell aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre. Els santcugatencs són en posicions d'ascens i esperen seguir fent mèrits per allargar el seu lloc privilegiat que els donaria un bitllet a l'Ok Lliga. Els empordanesos acaben d'ascendir i a hores d'ara són en novena posició.

Quan falten només dues jornades per a l'aturada nadalenca, el Patí Hoquei Club Sant Cugat manté intactes les possibilitats de fer història. Els de Francesc Sucarrats són quarts, però el fet que el FC Barcelona B sigui líder els situa en ascens, tenint en compte que els filials no tenen dret a l'ascens. El que pretén el nou entrenador dels vermell-i-negres aquesta temporada és assolir una sèrie de resultats que els permeti obrir un forat amb els seus perseguidors.

Quedar-se a la part capdavantera d'un possible tall passa per fer-se forts a casa i aquest cap de setmana la cita és, a priori, assequible. El Palafrugell acaba d'aterrar a Primera Divisió, un equip amb un punt d'anarquia a casa on se sent més alliberat per provar diferents variants del joc, una flexibilitat que es redueix a domicili. Sucarrats recorda la importància de provocar el tall.

Francesc Sucarrats

És un partit a casa que hem de mirat de treure. Ara sí que estic veient que es pot provocar un tall a la classificació, i hem de mirar de fer-ho.


Tota la plantilla és a disposició de l'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.