El PHC Sant Cugat tanca l'any amb l'objectiu de reforçar el lideratge


  • Comparteix:

El Patí Hoquei, líder de la Nacional Femenina

El Patí Hoquei, líder de la Nacional Femenina

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení vol tancar l'any en una posició òptima de cara a assolir l'ascens a l'Ok Lliga. Les santcugatenques visiten aquest divendres a tres quarts i cinc de deu del vespre el Palau de Plegamans B en l'última jornada del 2015. Les de Jaume Oms, líders, tenen set punts de marge respecte el grup perseguidor que formen Manlleu B, Vilanova B i Vila-sana, segon tercer i quart classificats.

El Patí Hoquei ha agafat velocitat de creuer a les sis últimes jornades, quan ha obtingut sis triomfs consecutius i ha posat terra per mig amb els principals rivals de la Nacional Femenina per garantir-se el retorn a l'Ok Lliga només una temporada després d'abandonar-la.

Aquest cap de setmana comença la segona volta de la competició. Dels 11 partits de la primera, les d'Oms s'han endut nou triomfs i han obtingut dos empats, en el partit contra el Vila-sana i, precisament, en el matx que obria la temporada contra el Palau B al pav 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.