El PHC Sant Cugat femení acaba l'any invicte després de superar el Palau B

Tamburini, a la dreta, una de les golejadores

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení tanca l'any invicte i suma la desena victòria de la temporada en 12 partits després de superar el Palau de Plegamans B (0-2). L'equip de Jaume Oms marxa a les vacances nadalenques com a líder sòlid de la Nacional Femenina amb set punts de marge respecte els seus perseguidors. Un gol de Maria Monllaó a la primera meitat i un altra de Maria Rosa Tamburini a la segona li ha donat el triomf a les vermell-i-negres en el primer matx de la segona volta.

El Pavelló María Víctor de Palau-Solità i Plegamans ha estat l'escenari d'una nova demostració de poder del Patí Hoquei. Malgrat que les palauenques comptaven amb jugadores del primer equip i que les d'Oms han jugat en els primers compassos del partit en inferioritat per una targeta blava a Anna Espriu, ha estat Monllaó, que ha anotat el primer gol després de desviar un xut de Blanca Soldevila.

Amb l'avantatge mínima visitant s'ha arribat al descans, i a la segona meitat les vermell-i-negres podrien haver augmentat distàncies en una jugada polèmica en què les santcugatenques han interpretat que la portera local ha tret de l'interior de la porteria un remat de Laura de los Santos. Maria Rosa Tamburini, després d'un llarg rebuig de Cristina Elié, ha fet el segon i ha aportat tranquil·litat al partit.

Ara la competició s'atura fins el diumenge 17 de gener, quan les vermell-i-negres rebran el Mataró.