El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol fer bo el triomf contra el Barça B a la pista del CP Rivas


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera tornar a disposar de la intensitat i concentració del triomf contra el FC Barcelona B i superar un dels conjunts més fluixos de Primera Estatal, el Club Patín Rivas Las Lagunas. Els santcugatencs es desplacen a terres madrilenyes aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Tot plegat, en la primera jornada de la segona volta de competició.

El dur inici d'any ha donat lloc a un optimisme que Francesc Sucarrats vol mesurar. La brillant victòria del seu equip davant el filial blaugrana l'ha farcit de moral i il·lusió, i l'ha situat a només cinc punts de les places d'ascens a l'Ok Lliga. Ara bé, el bon paper del cap de setmana passat s'ha de veure rubricat en compromisos com el d'aquest cap de setmana.

Liderat per dos jugadors amb experiència a la màxima categoria estatal com Carlos Cortijo i Moisés Escudero, el Rivas Las Lagunas està patint el paper de recent ascendit i és tercer per la cua. Ara bé, els madrilenys estan encaixant derrotes ajustades, sobretot a través d'una duresa defensiva que reforcen amb la col·locació dos homes de manera fixa darrere.

El tècnic del Patí Hoquei avisa del perill del Rivas tot i els seus resultats.

Francesc Sucarrats

És un equip que no fa molts punts però que perd molts partits per molt pocs gols, això vol dir que guanyar allà és complicat.


Sucarrats no podrà tenir a les seves ordres Pablo Aguarón i Eloi Gaspar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.