El PHC Sant Cugat rep en partit ajornat un Club Patí Manlleu fabricat per ascendir


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa el partit corresponent a la jornada 15 davant el Club Patí Manlleu, cinquè classificat a Primera Divisió, aquest diumenge a un quart de dues de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs no van poder jugar el matx la setmana passada per la celebració del Carnaval. El conjunt manlleuenc s'ha construit per ascendir, segons el tècnic dels vermell-i-negres, Francesc Sucarrats.

Més enllà de la dificultat inherent en un compromís d'aquesta alçada, Sucarrats ha tornat a lamentar la manca d'instal·lacions per poder mantenir una rutina d'entrenaments. Un fet que els ha dut a exercitar-se només dues vegades per setmana. Ara bé, el tècnic nega que això sigui motiu per no arribar preparats en un matx contra un rival dur, que ha afegit a la qualitat que ja tenia un reforç de luxe a l'hivern, Juli Anguita, capità del Voltregà.

L'entrenador opina que el partit exigirà una alta tensió durant tots els minuts, i que serà clau no situar-se per darrere en el marcador tenint en compte el poder de determinació del rival.

Francesc Sucarrats

Ja ho vaig dir a la primera volta, és un equip configurat per pujar. A més, s'han reforçat amb un jugador al mercat d'hivern. Ja he avisat que caldrà tenir molta paciència.


Sucarrats podrà tenir tots els seus homes disponibles per al partit. Tot plegat, en una jornada en què no hi ha jornada a la Primera Divisió per a la disputa de la Copa de la Princesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.