El Junior planta cara el totpoderós Polo, però cau en els últims instants

El Junior es queda a un pas de puntuar davant el totpoderós Polo, però cau (1-3) en els últims instants del partit en l'onzena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres han mantingut l'empat a 0 fins l'ultim quart i, un cop cop han rebut el gol, han aconseguit empatar de nou. El campió de les últimes tres lligues ha demostrat el seu poder en els últims instants per endur-se els tres punts.

El primer quart entre el Junior i el Polo ha estat igualat, sense gaires ocasions per a tots dos conjunts i amb la aproximació més clara dels locals. En el segon període, els barcelonins han començat a tancar el rival a la seva àrea, amb un penal còrner mal llançat que ha acabat amb una ocasió que no ha entrat.

La segona meitat ha començat amb empat a 0 i el Polo ha buscat el gol del triomf amb una aproximació i dos penals còrner, tots errats. En els últims cinc minuts del tercer període, han arribat els millors moments del Junior. Dues ocasions, una d'elles de penal còrner, han donat vida als blau-i-negres i esperances de donar la sorpresa en l'últim quart.

Però als 47 segons del quart període el Polo s'ha avançat amb un xut llunyà per posar les coses més difícils al de Jorge Dabanch. Quan el matx estava més coll amunt, els locals han reaccionat i han fet l'empat amb un penal còrner executat per Gerard Garcia. Quan estava fet el més difícil, el Junior s'ha adormit en la jugada posterior i el conjunt barceloní s'ha tornat a avançar. En els últims instants, el Junior no ha disposat d'ocasions i el Polo en el tercer penal còrner pràcticament consecutiu ha fet l'1 a 3 definitiu.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que no poden estar contents perquè han perdut, però que han fet un bon partit.

Jorge Dabanch

No podem estar contents perquè hem perdut, però crec que hem fet un bon partit. Amb un menys al final és difícil, sobretot davant el Polo.

El Junior visitarà la setmana vinent el camp del Club Egara.