Sis integrants del Junior disputaran l'Estatal sub 16 d'hoquei herba amb Catalunya


  • Comparteix:

Sis integrants del Junior disputaran l'Estatal amb Catalunya al club santcugatenc

Sis integrants del Junior disputaran l'Estatal amb Catalunya al club santcugatenc

Les jugadores del Junior Elena Cambra, Marta Lamoglia, Laura Bosch, Anna Serrahima i Berta Serrahima disputaran l'Estatal sub 16 d'hoquei herba amb la selecció catalana. Pablo Luna serà el representant del Junior a la categoria masculina. El club santcugatenc acull la competició entre dijous i diumenge de la setmana vinent.

La selecció catalana femenina amb cinc integrants del Junior disputarà l'Estatal davant Madrid, Cantàbria, València, Canàries i Euskadi en un únic grup. Les dues primeres classificades disputen la final.

A la categoria masculina, hi haurà dos grups. Catalunya ha quedat enquadrat al grup A juntament amb Cantàbria, València, Canàries i Múrcia.

El Junior acull per segona vegada aquesta competició després de fer-ho al 2013. Catalunya és l'actual campiona tant en categoria masculina com femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.