Un Junior amb fam de títols no es refia del Jolaseta en els quarts de final de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Jennifer Plass i les seves companyes lluitaran pel títol del KO / Font: Enrico Hockey

Jennifer Plass i les seves companyes lluitaran pel títol del KO / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba disputa aquest divendres, a les cinc de la tarda, els quarts de final de la Copa de la Reina contra el Jolaseta. Les santcugatenques, terceres a la Divisió d'Honor, són un dels equips favorits per endur-se el títol malgrat la prudència que reclama el tècnic de la plantilla, Joan Vidal. En cas de superar l'eliminatòria, el Junior es veurà les cares amb el guanyador del partit entre CD Terrassa i RC Polo. Les instal·lacions del Polo acullen la competició fins diumenge.

El Junior vol mantenir el paper entre els dominadors de l'hoquei herba estatal femení i per fer-ho espera fer un pas més amb la consecució d'un dels títols grans. Després de quedar-se a les portes del Campionat de Catalunya i d'endur-se el torneig en categoria d'hoquei sala, les santcugatenques tenen ara un dels dos reptes principals del curs. A més, amb un calendari propici tenint en compte la classificació de la Divisió d'Honor.

El primer rival és el Jolaseta, vuitè classificat, o el que és el mateix, l'equip que ostenta la posició més baixa a la taula dels que participen a la Copa. Malgrat això, el tècnic del Junior, Joan Vidal, no es refia d'un conjunt il·lusionat que arriba amb la moral reforçada després d'haver esgarrapat un empat de l'Egara, un resultat de mèrit. Vidal assegura que només pensa en el matx de quarts.

Joan Vidal

Em té molt obsessionat el partit. És una competició on no sempre passa el que es preveu.


Si es passa aquesta primera ronda, l'equip se les veurà amb CD Terrassa, sisè, o Polo, setè. Amb tot, el camí a la final és assequible en termes d'estadística. Ara bé, aquesta norma no és sempre sinònim d'èxit. El Junior suma la cinquena participació consecutiva a la Copa, però en tres d'elles ha tingut un mateix botxí a quarts de final: el Club de Campo. Només va accedir a semifinals el curs 2012-13, en què va perdre contra la Reial Societat.

Amb tot plegat, el Junior intentarà imitar l'èxit assolit el 1988, quan es va endur fins ara l'únic títol de Copa que té a les vitrines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.