Un Junior amb el record de la Copa de la Reina encara present rep el Jolaseta


  • Comparteix:

Paz Codina i les seves companyes busquen un nou triomf en lliga / Font: Enrico Hockey

Paz Codina i les seves companyes busquen un nou triomf en lliga / Font: Enrico Hockey

El Junior femení reprén la competició a la Divisió d'Honor i ho fa contra un dels rivals el cap de setmana passat a la Copa de la Reina, torneig en què van acabar subcampiones. El Jolaseta, que es va enfrontar a les de Joan Vidal als quarts de final, visiten a dos quarts d'una del migdia d'aquest diumenge el Lluís Serrahima. El tècnic blau-i-negre recorda les dificultats que va tenir el seu conjunt per superar les basques al torneig del KO.

Després del sotrac patit diumenge passat a les instal·lacions del Real Club de Polo, on el Junior va fregar la història i va caure davant el totpoderós Club de Campo amb un solitari gol al principi de l'últim quart a la final de la Copa de la Reina, l'equip busca tancar ferides i per això espera trobar en el Jolaseta un rival davant el qual pugui obtenir un triomf reparador. Aquesta és la jornada que precedeix la Setmana Santa, una situació particular que, segons Joan Vidal, pot enrarir l'ambient.

Per això, Vidal assegura que cal tenir els cinc sentits posats en el partit tot i tractar-se d'un rival que ocupa l'avantpenúltima posició. A més, les santcugatenques necessiten seguir sumant perquè no s'allunyin el líder, el Club de Campo, i el segon, la Complutense, que són a tres i a un punt respectivament. L'entrenador avisa que el matx no serà fàcil i recorda la intensitat de les basques en el partit de Copa.

Joan Vidal

Correm el risc d'estar dispersos, però en som conscients. Al partit de Copa ens vam trobar a un equip ben posicionat, molt agressiu.


Vidal té totes les jugadores a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.