El Junior femení es desempallega del Jolaseta per la via ràpida


  • Comparteix:

El Junior femení guanya (4-0) el Jolaseta a la 14a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les santcugatenques han solucionat el partit en els dos primers quarts amb gols de Carlota Petchamé, Marta Grau, Jennifer Plass i Mariona Serrahima, i es mantenen terceres amb 32 punts.

Les santcugatenques no han donat moltes opcions a un Jolaseta que no ha tingut cap ocasió fins el darrer quart. En el primer, Carlota Petchamé ha obert el marcador quan ha aprofitat una bola morta després d'un rebuig de la portera visitant. En el segon quart, Marta Grau i Jennifer Plass han transformat un penal còrner cadascuna i Mariona Serrahima ha tancat el marcador amb un gol a porteria buida.

En el tercer i darrer quart, el partit ha baixat d'intensitat i, tot i que les locals han gaudit d'alguna ocasió per marcar, el marcador no s'ha mogut més i el partit s'ha tancat amb 4 a 0. El tècnic del Junior, Joan Vidal, està content per la reacció de les jugadores després de perdre la final de la Copa de la Reina, però creu que els ha faltat un punt d'intensitat en el tercer i darrer període.

Joan Vidal

Hem d'aprendre a seguir. Tot i que no han tingut mala actitud, hem d'aprendre a continuar buscant gols, no és cap falta de respecte.


Ara la competició s'atura per la Setmana Santa i a la tornada les santcugatenques visiten el Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.