El PHC Sant Cugat es desplaça a Mieres per lluitar pel somni de l'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat manté viu el somni de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat manté viu el somni de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es desplaça aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a la pista del Mieres asturià amb el somni de l'ascens a l'Ok Lliga intacte. Els santcugatencs són a tres punts de les places que donen dret a pujar, que a hores d'ara marca el Club Patí Manlleu, i visiten la pista d'un conjunt que és penúltim. Els de Francesc Sucarrats tornen de vacances després d'un triomf clau davant el Sant Feliu, que és un lloc per sobre dels vermell-i-negres.

Mai a aquestes alçades de la temporada, quan falten set jornades per al final del curs a Primera Divisió, el Patí Hoquei Club Sant Cugat havia estat tan a prop del somni de competir a l'elit, a l'Ok Lliga. Els vermell-i-negres no només han superat alguns dels principals candidats a l'ascens sinó que han trobat la regularitat adequada per escalar posicions i tenir opcions reals d'accedir a les places nobles.

Per fer-ho, més enllà d'endur-se compromisos de prestigi al pav 2, els de Sucarrats han de seguir la bona trajectòria com a visitants, amb dues victòries en els dos últims desplaçaments que esperen ampliar a Astúries. El Mieres està esgotant les opcions de permanència i a hores d'ara és penúltim amb només 11 punts. La superioritat dels de Sant Cugat va quedar palesa a l'anada, amb un còmode triomf dels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.