El Junior visita el camp del Terrassa amb la fita de pressionar els dos conjunts capdavanters


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

El Junior femení visita el camp del Terrassa aquest diumenge, a dos quarts d'una del migdia, amb els ulls posats als dos equips capdavanters, el Club Campo i la Complutense, a la jornada 16 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Amb el factor camp en el play-off lliga a la butxaca, les de Joan Vidal volen posar pressió al primer i el segon classificats, fet que passa per aconseguir una victòria diumenge.

Les noies del Junior, que van signar un gran partit la setmana passada, volen repetir sensacions aquesta jornada al camp del Terrassa en la recta final de la temporada. L'equip de Joan Vidal segueix de ben a prop els dos conjunts capdavanters de la lliga, el Club Campo i la Complutense, que són a dos punts de les blau-i-negres, i una victòria en terres terrassenques seria un bon factor de pressió.

El rival d'aquesta jornada, el CD Terrassa, rep la visita d'un Junior amb la necessitat de puntuar i deixar enrere el seu competidor, el Club Egara, amb el qual empata a 22 punts. Les terrassenques apel·len al factor camp i cercaran la victòria tot i que, estadístiques en mà, el conjunt de Terrassa és més fluix a casa que a fora. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, analitza les qualitats del Terrassa.

Joan Vidal

És un molt bon equip, jove però ben treballat, amb moltes individualitats i caràcter.


Joan Vidal disposarà de tots els efectius de cara al diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.