El PHC Sant Cugat inicia a Vilanova el dur assalt a l'Ok Lliga femenina en les tres últimes jornades


  • Comparteix:

Tamburini, a la dreta, una de les claus del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Tamburini, a la dreta, una de les claus del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia el tram definitiu de temporada aquest diumenge a les dotze del migdia a la pista del quart, el Vilanova B, en la primera de les últimes tres jornades que han de dur les de Jaume Oms a l'Ok Lliga. El Patí Hoquei segueix líder de la Nacional Femenina però ara té a només un punt el Vila-sana, que de la seva banda té una recta final de curs més assequible que les vermell-i-negres.

Tot i arribar a tenir set punts de marge al capdavant de la classificació, el Patí Hoquei està vivint un complicat camí cap el seu objectiu: el retorn a la màxima categoria estatal. L'últim exemple, l'empat a la pista de l'Sferic Terrassa tot i la gran actuació de Maria Rosa Tamburini, que va anotar els cinc gols del seu equip. Els últims resultats han negat a les d'Oms la possibilitat de patir cap més ensopegada, una feina que no serà fàcil si tenim en compte el calendari de l'equip.

El primer d'aquests tres partits és a la pista del quart, el filial del Club Patí Vilanova, un conjunt al qual les de Sant Cugat van vèncer en el partit de la primera volta amb una gran actuació de Judith Navarro. Les vermell-i-negres han de vèncer per assegurar el lideratge, i és que el Vila-sana rep el Mataró, el setè classificat, a priori, partit assequible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.